Hoe inschrijven?

Wil je graag op vakantie en weet je niet wie jou kan inschrijven?  Bel ons dan even (09 269 07 88).

Ben je een doorverwijzer (organisatie, school, …) en wil je graag iemand inschrijven voor een vakantie?  Dan kan dit vanaf nu via Pirlewiet Digitaal.

 

WANNEER INSCHRIJVEN?
Inschrijven voor onze vakanties in de paasvakantie en mei kan vanaf 15 januari.
Inschrijven voor onze vakanties in de zomervakantie kan vanaf 1 maart.
Wil je meer kans maken op een plaats, schrijf je dan zeker in voor 1 mei.  Dan beslissen de kampleidingen wie mee kan en wie niet.

 

WANNEER WEET JE OF JE MEE KAN OF NIET?
Voor Kika en Tika laten we je zo snel mogelijk weten of je mee kan of niet.  Hierbij wordt rekening gehouden met de inschrijvingsdatum, je leeftijd en geslacht.
Voor de gezinsvakanties en de vakantie onder volwassenen beslist de kampleiding op 1 mei of je mee kan of niet.  Zij houden hierbij rekening met de grootte van je gezin, je woonplaats en de nood aan vakantie.
Voor Driedaagse laten we je ook meteen weten of je mee kan of niet.  Zolang de vakantie niet volzet is, kan je inschrijven.
Voor CaVa word je eind mei gecontacteerd.

 

WAT ALS JE MEE OP VAKANTIE KAN?
Als je een bevestiging gekregen hebt, krijg je tegen de start van de vakantie van ons een vakantieboekje en een overschrijvingsformulier voor het betalen van je inschrijvingsgeld.  In het vakantieboekje vind je wat extra informatie over de vakantie terug.
Voor Kika, Tika, VoV, de Driedaagse, CaVa en de paasgezinsvakantie zal je ook de regeling voor het vervoer hierbij terugvinden.  Voor deze vakanties gebeurt het vervoer naar de kampplaats per trein.  Je dient dan zelf aan een station (dat je dan meegedeeld wordt) te geraken.  Het vervoer voor de gezinsvakanties gebeurt per bus.  De bus haalt je in de buurt van je woonplaats op.  Wanneer en waar dit net is, wordt je een week voor de vakantie telefonisch meegedeeld.

 

ANNULEREN
Annuleren kan kosteloos tot twee weken voor de start van de vakantie.  Heb je dan je inschrijvingsgeld al betaald, dan krijg je dit gewoon terug.  Annuleer je binnen de twee weken voor de vakantie of kom je niet opdagen, dan wordt het inschrijvingsgeld niet teruggestort.

 

KOSTPRIJS
Verblijfs- en vervoersonkosten, ongevallen- en BA-verzekering en normale maaltijden zijn inbegrepen in de deelnameprijs.  Niet inbegrepen zijn de prijs van een souveniertje, een ijsje tussendoor, de inkomprijs van een uitstap (dit is enkel zo bij gezinsvakanties en VoV).

Paaskika 1ste kind 2de kind 3de kind etc. Instellingen
€ 20 € 16 € 12 € 125
Kika 1ste kind 2de kind 3de kind etc. Instellingen
€ 35 € 30 € 25 € 170
Tika 1ste kind 2de kind 3de kind etc. Instellingen
€ 35 € 30 € 25 € 140
Paasgezins >18 jaar 12 tem 17 jaar 1 tem 11 jaar < 1 jaar
€ 35 € 25 € 20 € 0
Gezins >18 jaar 12 tem 17 jaar 1 tem 11 jaar < 1 jaar
€ 40 € 35 € 25 € 0
Driedaagse >18 jaar 12 tem 17 jaar 3 tem 11 jaar < 3 jaar
€ 25 € 15 € 10 € 0
VoV Deelnemer
€ 65
CaVa Deelnemer
€ 25

 

MEER INFO?

2018_brochure Pirlewiet doorverwijzers.pdf